در حال بارگذاری ...
...

نمایش کمدی «شیش و بش» در فلاورجان روی صحنه رفت

نمایش کمدی «شیش و بش» در فلاورجان  روی صحنه رفت

نمایش کمدی «شیش و بش» به نویسندگی محمد چرمشیر و کارگردانی اسماعیل رهنما کاری از گروه ستارگان شهراز تاریخ ۱۷ اردیبهشت لغایت ۲۲ اردیبهشت سال جاری در سالن آمفی تئاتر شهدای هنرمند فلاورجان به روی صحنه می رود .

به گزارش تئاتر اصفهان و به نقل از اسماعیل رهنما کارگردان نمایش کمدی شیش و بش این نمایش از تاریخ 17 اردیبهشت لغایت 22 اردیبهشت سال جاری در سالن آمفی تئاتر شهدای هنرمند فلاورجان به روی صحنه می‌رود .

رهنما در رابطه با موضوع این نمایش به خبرنگار انجمن نمایش گفت : کشمکش هایی بر سر خرید مغازه ای در بازارچه که سر انجام به ازدواج اعضای دو خانواده ختم می شود رخ می دهد. کمدی این نمایش بر اثر سوتفاهم اتفاق می افتد و در اصل یک کمدی اشتباهات است .

 

وی افزود قصد دارد این نمایش را در جشنواره تئاتر نطنز شرکت دهد و بعد از ماه مبارک رمضان درتالار شیخ بهایی شاهین شهر و تالار فرشچیان اصفهان و تالار هنر جهت اجرا پیشنهاد دهد .

 

اسماعیل رهنما، فرزاد قاسمی، آذر قاسمی، عباس فخری، مهدی غنیزاده، یلدا مرادی، سجاد رهنما، علی قاسمی، مهدی توکلی، ناهید عابدی، احمد ایزدی، رامین کیانی، غزاله فخری، لاله بالانج پور، در این نمایش بازی می‌کنند.

فهیمه قاسمی (پوستر وبروشور) فاطمه کریمی (دسیار لباس) هاشم شمس (طراح لباس) زهرا حسینی (چهره پرداز) مریم فولادی (منشی صحنه) سید امین میرلوحی (موسیقی) داوود احمدی (سه تار).اصغر قاسمی، محمد صفری، علیرضا رهنما، مصطفی نیکان (مسئول صحنه) محسن مختاری (طراح و ساخت دکور) مجتبی کیانی (مشاور کارگردان و مدیر گروه) از دیگر عوامل اجرایی این اثر هستند .

 

اسماعیل رهنما نویسندگی و کارگردانی نمایش هایی از قبیل سرباز فراری، لفت تلگرام، هرکی ب هرکی، مطب آمیتاباچان، را در کارنامه هنری خود دارد . وی در آخر افزود: امیدوارم از طرف مسئولان و دولت مردان به هنر تئاتر و به‌ویژه تئاتر شهرستان‌ها،‌ بهای بیشتری داده شود.

 

نمایش کمدی «شیش و بش» از تاریخ 17 اردیبهشت لغایت 22 اردیبهشت سال جاری هر شب ساعت 20 در سالن آمفی تئاتر شهدای هنرمند فلاورجان به روی صحنه می رود .