در حال بارگذاری ...
...

نمایش «سوزنبان» در تالار هنر اصفهان روی صحنه رفت

با نگاهی نو به دفاع مقدس نمایش «سوزنبان» در تالار هنر اصفهان به صحنه رفت

به گزارش ایران تئاتر، نمایش «سوزنبان» به نویسندگی هوشنگ جمشیدیان و کارگردانی جوادایزددوست از 1 تا 19 مرداد ساعت 18 در تالار هنر اصفهان روی صحنه رفت.

 

«سوزنبان» نمایشی بر مبنای مستندات و گزاره‌های واقعی است که تلاش دارد وقایع دفاع مقدس را از زاویه‌ای نو برای مخاطبان به تصویر بکشد و نگاهی نو به دفاع مقدس دارد.

قصه این نمایش، برشی از یک اتفاق در دوران دفاع‌مقدس است که در شهر خرمشهر شکل گرفته است؛ درواقع سوژه اصلی این نمایش، مردی است که به‌عنوان سوزنبان در خط ریل راه‌آهن خرمشهر، مشغول خدمت است.موقعیت این سوزنبان از پیچیدگی خاصی برخوردار  است و به علت بمباران رژیم بعث، مسیر ریلی که این سوزنبان در پیش روی خود داشته، از بین می‌رود. در ادامه، مرد سوزنبان همه تلاش خود را می‌کند تا راننده قطاری را که از اصفهان عازم خرمشهر بوده و نیروهای لشکر چهارده امام‌حسین(ع) اصفهان را با خود به‌همراه دارد، از این حادثه باخبر کند. و اینجاست که ما شاهد اثری با کشش داستانی جذاب مواجه می شویم.

محمد رادمهر، محمد رنجکش و صبا ملکوتی خواه در این نمایش بازی می‌کنند

 

سایر عوامل نمایش «سوزنبان» به شرح زیر است: سرپرست گروه : مجید صدیقی، مشاور کارگردان : رضوان کروندی، دستیار کارگردان : سالار شاب، منشی صحنه : محمد پرهام ایزددوست، طراح گریم : سعید موذنی، دستیار گریم : محمد مهدی اقبالی، اپراتور موسیقی : اکرم جوهری، طراح دکور : هاشم شمس، مدیر صحنه : محمد سهرابی، دستیاران صحنه :حسین یکپایی ،مجید یکپایی،

آهنگساز : محمد نادری، طراح نور : هادی شبان، روابط عمومی و تبلیغات : مهدی سرتاج، عکاس : آرش شمس، طراح پوستر و بروشور : محمد علی عمادی، ساخت تیزر : علی نوروزی، مدیر گیشه اصفهان تیکت :امیر حسین مزروعی، شایان ذکر است نمایش سوزنبان از ١مردادتا١٩ مرداد در تالار هنر اصفهان روی صحنه است.